ترجمه مقاله اثر فشار بالایی همگن (HPH) بر خواص رئولوژیکی آب گوجه فرنگی 3

ترجمه مقاله اثر فشار بالایی همگن (HPH) بر خواص رئولوژیکی آب گوجه فرنگی 3 دسته: مقالات ترجمه شده isi

فرمت فایل: docx
حجم فایل: 1873 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 19

فشار همگن بالا (HPH) یک تکنولوژی غیر حرارت است به عنوان جزئی یا کلی برای پردازش مواد غذایی پیشنهاد شده است اگر چه اثرات آن بر غیر فعال کردن میکروبها بطور گسترده ای مورد مطالعه قرار گرفته است تغییرات رئولوژیکی در محصولات میوه ای نیاز به توصیف بیشتر دارد کار حاضر اثر HPH را تا 150 مگا پاسکال در خزش و بهبود خواص آب گوجه فرنگی بررسی می کند مدل مکانیک

قیمت فایل فقط 19,000 تومان

خریدترجمه مقاله اثر فشار بالایی همگن (HPH) بر خواص رئولوژیکی آب گوجه فرنگی 3 , خصوصیات خزشی قابل بازیابی , فشار همگن بالا , علم جریان و تغییر شکل ماده , آب گوجه فرنگی , Creep–recovery characterization , Compliance , High pressure homogenization , Rheology , Tomato juice , nhkgn , دانلود مقالات ترجمه شده

مطلب پیشنهادی

کتاب لغات Fast Vocab مهرداد زنگیه وندی

  کتاب لغات Fast Vocab شامل لغات دورۀ دبیرستان و لغات کتاب های 504 واژه، واژگان ضروری تافل Essential Words …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.