دسته: مقالات ترجمه شده isi
فرمت فایل: docx
حجم فایل: 1873 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 19
فشار همگن بالا (HPH) یک تکنولوژی غیر حرارت است به عنوان جزئی یا کلی برای پردازش مواد غذایی پیشنهاد شده است اگر چه اثرات آن بر غیر فعال کردن میکروبها بطور گسترده ای مورد مطالعه قرار گرفته است تغییرات رئولوژیکی در محصولات میوه ای نیاز به توصیف بیشتر دارد کار حاضر اثر HPH را تا 150 مگا پاسکال در خزش و بهبود خواص آب گوجه فرنگی بررسی می کند مدل مکانیک
قیمت فایل فقط 19,000 تومان
ترجمه مقاله اثر فشار بالایی همگن (HPH) بر خواص رئولوژیکی آب گوجه فرنگی 3 , خصوصیات خزشی قابل بازیابی , فشار همگن بالا , علم جریان و تغییر شکل ماده , آب گوجه فرنگی , Creep–recovery characterization , Compliance , High pressure homogenization , Rheology , Tomato juice , nhkgn , دانلود مقالات ترجمه شده