Notice: Function register_block_script_handle was called incorrectly. The asset file (/home/kelaseaz/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/blocks/faq/assets/js/index.asset.php) for the "editorScript" defined in "rank-math/faq-block" block definition is missing. Please see Debugging in WordPress for more information. (این پیام در نگارش 5.5.0 افزوده شده است.) in /home/kelaseaz/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Notice: Function register_block_script_handle was called incorrectly. The asset file (/home/kelaseaz/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/blocks/howto/assets/js/index.asset.php) for the "editorScript" defined in "rank-math/howto-block" block definition is missing. Please see Debugging in WordPress for more information. (این پیام در نگارش 5.5.0 افزوده شده است.) in /home/kelaseaz/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031

Notice: Function register_block_script_handle was called incorrectly. The asset file (/home/kelaseaz/public_html/wp-content/plugins/seo-by-rank-math/includes/modules/schema/blocks/schema/assets/js/index.asset.php) for the "editorScript" defined in "rank-math/rich-snippet" block definition is missing. Please see Debugging in WordPress for more information. (این پیام در نگارش 5.5.0 افزوده شده است.) in /home/kelaseaz/public_html/wp-includes/functions.php on line 6031
ترجمه مقاله اثر فشار همگن بالا ( HPH) در رئولوژی خواص آب گوجه فرنگی : خزش و بهبود رفتار

ترجمه مقاله اثر فشار همگن بالا ( HPH) در رئولوژی خواص آب گوجه فرنگی : خزش و بهبود رفتار


Notice: Undefined index: tie_hide_meta in /home/kelaseaz/public_html/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/kelaseaz/public_html/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

عنوان انگلیسی مقاله: Effect of high pressure homogenization (HPH) on the rheological properties of tomato juice: Creep and recovery behaviours
عنوان فارسی مقاله: ترجمه مقاله اثر فشار همگن بالا ( HPH) در رئولوژی خواص آب گوجه فرنگی : خزش و بهبود رفتار
دسته: کشاورزی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 22

http://bist.mihanstore.net/product.php?id=1737

ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.

توضيحات :

چکیده

فشار همگن بالا (HPH) یک تکنولوژی غیر حرارت است به عنوان جزئی یا کلی برای پردازش مواد غذایی پیشنهاد شده است. اگر چه اثرات آن بر غیر فعال کردن میکروبها بطور گسترده ای مورد مطالعه قرار گرفته است. تغییرات رئولوژیکی در محصولات میوه ای نیاز به توصیف بیشتر دارد. کار حاضر اثر HPH را تا 150 مگا پاسکال در خزش و بهبود خواص آب گوجه فرنگی بررسی می کند مدل مکانیکی برگر توضیح خوب برای خزش بوده و پارامترهای آن به عنوان تابعی از فشار همگن مورد بررسی قرار گرفته است. پردازش به روش HPH افزایش در خاصیت الاستیک و رفتار ویسکوزیته آب گوجه فرنگی را نشان می دهد که می تواند به اختلال حرارت معلق در طول پردازش نسبت داده شود. علاوه بر این مدل های تشکیل دهنده می تواند محصول داخلی ساختار را نیز تحت تاثیر قراردهد. نتایج بدست آمده در برنامه های کاربردی ممکن است از فرایند HPH به عنوان یک ابزار ارزشمند برای ترویج تغییرات فیزیکی در مواد غذایی مورد استفاده قرار گیرد.

کلید واژه ها: خصوصیات خزشی قابل بازیابی – فشار همگن بالا – علم جریان و تغییر شکل ماده – آب گوجه فرنگی


جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید

http://bist.mihanstore.net/product.php?id=1737

مطلب پیشنهادی

۷ شرط اصلی داوطلبان کنکور ۱۴۰۱ برای پذیرش در دو دانشگاه فرهنگیان و تربیت رجایی

▫️دارا بودن حداقل نمره علمی کل ۶۵۰۰ و بالاتر (در زیرگروه مربوط)جهت مجاز شدن به …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *