پاورپوینت بررسی سازه های آبی شوشتر


Notice: Undefined index: tie_hide_meta in /home/kelaseaz/public_html/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/kelaseaz/public_html/wp-content/themes/sahifa/framework/parts/meta-post.php on line 3

پاورپوینت بررسی سازه های آبی شوشتر


پاورپوینت بررسی سازه های آبی شوشتر
دسته: معماری و شهرسازی

http://bist.mihanstore.net/product.php?id=1737

فرمت فایل: pptx


حجم فایل: 771 کیلوبایت


تعداد صفحات فایل: 34



توضیحات جامع و کامل :

پاورپوینت بررسی سازه های آبی شوشتر در 34 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

سازه های آبی شوشتر مجموعه ای از شاهکارهای دوران ساسانیان است که شامل بند میزان، پل‌بند شادروان، قلعه سلاسل، نهرداریون، بندخاك، پل بند لشكر، نهر رقت، بند شراب‌دار، پند بند گرگر، محوطه آبشارهای، نهرگرگر، پل بند ماهی بازان، نهر گرگر، دو پل تك دهنه روی روی نهر داریون است.

مهندسین دوره ساسانی در ساختن این سازه ها از آب به عنوان محرک آسیاب های صنعتی بهره گرفته اند. روش هایی که مهندسین ایرانی برای ساختن این سازه ها به کار برده اند به گفته کارشناسان جهانی نادر و استثنایی است. این سازه ها آب رودخانه کارون را بین تمامی نقاط شهر شوشتر و شهرهای اطراف تقسیم می کرد. در این مجموعه بزرگ، ساختمان آسیاب ها، آبشارها، كانال ها و تونل های عظیم هدایت آب وجود دارد و در عین حال محل هایی برای استراحت و تفریح مردم. در سفرنامه مادام ژان دیولافوا باستان شناس نامدار فرانسوی از این محوطه به عنوان بزرگ ترین مجموعه صنعتی پیش از انقلاب صنعتی یاد شده است.
پیشینه ساخت آسیابها وتونلهای این محوطه به دوره هخامنشی باز می گردد. ساختمان آسیابهای موجود در محوطه قبل از سیل سال1342 اكثراً مربوط به دوره صفوی بوده كه در اثر سیل ویران شده است. پی ساختمان آسیابهای مزبور مربوط به دوره ساسانی می باشد كه در دوره قاجار مرمت و بازسازی شده است.

این محوطه در جنوب پل بند گرگر و خیابان شریعتی در حد فاصل بین بند گرگر تا بند برج عیار قرار دارد اختلاف ارتفاع سطح این محوطه با خیابان شریعتی در حدود 20 متر می باشد.
راه ورود به این محوطه از طریق ساباط شیبداری از كنار بقعه سید محمد ماهرو می باشد سطح ساباط مذبور 3 متر از سطح خیابان پائین تر می باشد. راه ورودی شمالی به محوطه آسیابها توسط دو دسته پلكان تأمین می شود. 1-پلكان شرقی كه معروف به پلكان شاهی است و پلكان دوم كه در حال حاضر ورودی اصلی به شمار می رود در گذشته محل ورود احشام به این محوطه بوده است. در كنار این پلكان ایوان بلندی قراردارد كه ظاهراً در گذشته برای استراحت آسیابانها ساخته شده است. این پلكان در انتها به محوطه غربی آسیابها وارد می شود.
ساختمانهای موجود در محوطه به سه قسمت تقسیم می شود:

محوطه شرقی

محوطه شمالی

محوطه غربی

كاربردهای محوطه آسیابها

1_استفاده از نیروی پتانسیل آب برای چرخاندن آسیابها و خرد كردن گندم مورد نیاز شهروندان علاوه بر این در مكان كارخانه ارده كشی و برنج كوبی قرار داشته است.
2-بالا آوردن آب و هدایت آن به سمت زمینهای پایین دست شهر و باغهای اطراف با استفاده از كانالهای موجود در بند گرگر. اسیاب ها (میراث فرهنگی)
3-این محوطه دارای كاركرد صنعتی و مركز تولید صنایع دستی بوده است.

و…

آسیابهای موجود در محوطه

آسیابهای موجود در محوطه دونوع می باشند:
1-نوع قدیمی تر كه در حال حاضر بلا استفاده هستند آسیابهای نوع شیبی می باشند.
2- آسیابهای نوع تنوره ای.

كانال دهانه شهر:

كانال سه كوره:

پل های محوطه

ورودی ها

ساباط

و….

تصاویر مربوطه

پیش نمایشی از فایل

پیش نمایش سازه های آبی شوشتر


پرداخت و دانلود

قیمت : 6,500 تومان


بلافاصله پس از پرداخت ، لینک دانلود به شما نمایش داده می شود و همچنین یک نسخه نیز برای شما ایمیل می شود .

http://bist.mihanstore.net/product.php?id=1737

مطلب پیشنهادی

پیشرفته ترین بسته آموزشی چهره به چهره زبان انگلیسی FACE 2 FACE – اورجینال

http://bist.mihanstore.net/product.php?id=1737 http://bist.mihanstore.net/product.php?id=1737

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *