21

ترجمه مقاله اثر فشار بالایی همگن (HPH) بر خواص رئولوژیکی آب گوجه فرنگی 3 | کلاس آزاد تیز هوشان

ترجمه مقاله اثر فشار بالایی همگن (HPH) بر خواص رئولوژیکی آب گوجه فرنگی ۳

ترجمه مقاله اثر فشار بالایی همگن (HPH) بر خواص رئولوژیکی آب گوجه فرنگی 3 دسته: مقالات ترجمه شده isi

فرمت فایل: docx
حجم فایل: ۱۸۷۳ کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: ۱۹

فشار همگن بالا (HPH) یک تکنولوژی غیر حرارت است به عنوان جزئی یا کلی برای پردازش مواد غذایی پیشنهاد شده است اگر چه اثرات آن بر غیر فعال کردن میکروبها بطور گسترده ای مورد مطالعه قرار گرفته است تغییرات رئولوژیکی در محصولات میوه ای نیاز به توصیف بیشتر دارد کار حاضر اثر HPH را تا ۱۵۰ مگا پاسکال در خزش و بهبود خواص آب گوجه فرنگی بررسی می کند مدل مکانیک

قیمت فایل فقط ۱۹,۰۰۰ تومان

خریدترجمه مقاله اثر فشار بالایی همگن (HPH) بر خواص رئولوژیکی آب گوجه فرنگی ۳ , خصوصیات خزشی قابل بازیابی , فشار همگن بالا , علم جریان و تغییر شکل ماده , آب گوجه فرنگی , Creep–recovery characterization , Compliance , High pressure homogenization , Rheology , Tomato juice , nhkgn , دانلود مقالات ترجمه شده

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.